In een weekend emotioneel, spiritueel, mentaal en intuïtief groeien.
In dit weekend laat ik je ervaren hoe het is om (meer) in contact te staan met je intuïtie.
Hoe je daardoor meer open kunt staan en contact kunt maken met een ander.
Hoe je beter voor je zelf kunt zorgen. Hoe je bij jezelf komt en blijft!
En wat je o.a. kunt doen als je heel gevoelig bent voor de gevoelens van anderen.
Naast het geplande programma is er voldoende vrije tijd, die jezelf mag invullen en meer dan genoeg opties om je terug te trekken als je daar behoefte aan hebt.

Een weekend waarin aandacht is voor je fysieke lichaam, je emoties, mentale gezondheid en spiritualiteit.
Dit alles in een groep van minimaal 6 en maximaal 10 personen.

 

Een heel verzorgd weekend met :

  • Ontvangst op vrijdag om 14.30 uur met koffie/thee en wat lekkers,
  • 2 overnachtingen in één van de prachtige kamers met eigen badkamer van B&B Bie Janssen, (eventuele extra overnachtingen zijn rechtstreeks bij de B&B bij te boeken- geef dan wel even aan dat je ook voor het Groei-weekend komt! ). Je mag kiezen of je alleen slaapt op een kamer of met 2 personen.
  • 2 x ontbijt
  • 2 x lunch
  • 2 x diner
  • 2 x snack
  • Doorlopend koffie, thee en water ( andere dranken zijn ook mogelijk, maar voor eigen rekening)
  • Verzorgd programma onder mijn begeleiding
  • Afsluiting/vertrek zondag om 14.00 uur

Dit alles voor maar € 499,- op basis van een 2-persoonskamer.
Wil je liever alleen op een kamer? Dat kan natuurlijk ook! Dan betaal je € 529,-.

 

Het is niet noodzakelijk dat je mij kent, en ik jou! Dus je mag ook gezellig met een vriendin, zus, nicht, neef, broer, man, vriend komen. Minimale leeftijd voor deelname is 18 jaar. Er zitten verder geen voorwaarden aan deelname.

Ik stuur je graag het inschrijfformulier toe!
En mocht je nog vragen hebben dan beantwoord ik die uiteraard ook graag voor je.
Aanmelding via: eline@elinestans.nl
Telefonisch: 06-13553661
Bij inschrijving betaal je € 100,- het restant dient uiterlijk 6 weken voor het weekend overgemaakt te worden. Het is ook mogelijk om in termijnen te betalen. Geef dit dan bij je inschrijfformulier aan! Dan maak ik graag een persoonlijke betalingsafspraak met je.

 

Recensies: 

De mail over het groei weekend kwam voorbij in mij mailbox..

Het begon meteen te kriebelen, het sprak me aan, maar zo veel zelf vragen.. zou dit iets voor mij zijn...al zo lang zit ik vast..kan dit mij helpen..ga ik alleen of met iemand samen..jeetje wat spannend..nog nooit zo iets voor mijzelf gedaan..

Met enige spanning schreef ik mij in voor het groei weekend. En ja ik ging alleen..

Waar ben ik mee bezig zei ik nog tegen mijzelf op de heenweg in de auto..

Maar het was het beste wat me is overkomen. In 1 woord is mijn ervaring niet te omschrijven, het heeft mij veel gebracht. 

Zo bizar dat je iets ontdekt wat je na 3 jaar therapie niet gelukt is.

Jezelf zo veilig kunt voelen bij dames die je niet kent, die je onvoorwaardelijk liefdevol steunen en je laten weten dat jij er mag zijn!

Ik zou het zeker weer doen! 

Je kunt altijd blijven groeien toch..

 

Top gedaan Eline! Liefs Jeannette 

 

Het was met recht voor mij een groeiweekeind, in vele opzichten.
En ik heb veel inzichten gekregen ,waar ik heel veel aan heb, en verder kan/ga gebruiken.

Anoniem.

 

Wat ben ik blij dat ik mij heb opgegeven voor het groeiweekend bij Eline!

Ik vond het wel spannend, wat kon ik verwachten? Al bij aankomst ging dat gevoel weg, Eline stelt je meteen op je gemak. Ook de groep was fijn, iedereen is er met hetzelfde doel. De locatie, een mooie kamer voor mezelf, heerlijk eten en drinken, wat een verwennerij! Dat alleen al was heel fijn. En dan ook nog de "lessen" en inzichten. Wat ik zelf het fijnste vond zijn de meditaties met de mooie, warme stem van Eline.

Ik heb veel geleerd over mezelf, het voelt als een nieuw begin, waarin ik nog veel meer mag gaan groeien. Dit weekend heb ik letterlijk en figuurlijk dingen losgelaten. Waardoor er weer ruimte komt voor nieuwe dingen.. Ik zou het iedereen aan kunnen raden: geef dit cadeau aan jezelf (of iemand anders): het brengt je een ontspannen, heerlijk weekend met flink wat inzichten!

Eline, bedankt!!!

 

groetjes,

Inge

 

Mijn doel van het groeiweekend was het loslaten van zaken. Doordat er een prettige, veilige sfeer was (mede door Eline en mijn mededeelnemers) heb ik mij volledig kunnen openstellen en dit ook echt (letterlijk) kunnen doen. Thema's als rust creëren voor jezelf en zicht krijgen in eigen functioneren vanuit de Nine star ki waren voor mij heel helpend. Welke elementen heb ik wel, welke niet en hoe blijf ik hierin in balans. Het heeft voor mij ook een stuk rust gebracht. Ik had het voor geen goud willen missen en kan het iedereen aanraden!


Groetjes, Suzan 

Recensies nav een vorig Groei-weekend: 

Eline ik wil je bedanken voor een fantastisch groei-weekend! Thuis meteen aan de slag gegaan met de mooie inzichten. Sta meer in contact met mijzelf en heb na een drukke werkdag nog energie over! Iets wat normaal ondenkbaar was! Ik kom graag terug voor een vervolg weekend! 

Groet Sandra

 

Het groeiweekend vond ik een fijne ervaring. ik heb veel geleerd en ben gegroeid en Eline geeft mooie aanreikingen om te groeien. Ze neemt de tijd voor je als je het moeilijk heb of vragen wil stellen. Ik raad iedereen een groeiweekend aan.  je komt er verder mee in je leven en dichterbij jezelf. 

Lieve groet, Anoniem. 

 

Het was een heerlijk weekend uit voor mezelf waarbij ik kon thuiskomen bij mezelf, uitchecken thuis en inchecken bij mij. Even tijd voor mezelf en nadenken wat ik nu écht met mijn leven wil en wat ik belangrijk vind. Alle rest mag ik laten gaan besef ik me nu en dat inzicht geeft me veel rust in de dagelijkse hectiek. 

Groeten,

Petra

Het groeiweekend heb ik met veel plezier gevolgd. Ze heeft mij geleerd om dichter bij mezelf te komen en ik de prikkels van buitenaf beter aankan. Met haar rustige manier van lesgeven heeft ze me weten te raken. Met liefde voor de mens voel je je gauw bij haar op je gemak. Dank je wel, Eline 
Marja