Nine Star Ki

 

 

Als je inzicht hebt in jezelf, je bewust bent van je kwaliteiten en valkuilen, kun je harder groeien.

Loop jij ook wel eens tegen (één of meerdere van) onderstaande zaken aan?

 

*In bijna alle situaties krijg je, haast als vanzelfsprekend, de leidinggevende rol toebedeeld.

*Het lijkt wel alsof iedereen bij jou komt met zijn/haar problemen.

*Je hoofd loopt continu over, vol van nieuwe en inspirerende ideeën maar je krijgt deze niet omgezet in actie.

*Je blijft er tegenaan lopen dat je niet kunt werken onder een baas. Maar je hebt het tegelijkertijd wel nodig om in een team te werken.

*Je krijgt als feedback dat je bijvoorbeeld: ‘arrogant’ bent of ‘iedereen omver blaast’, terwijl je jezelf daar niet in herkent.

*Je hebt al 1 of wellicht 2 x een burn out gehad.

*Je hebt wel eens een conflict in jezelf, een gevecht tussen hoofd en hart. Waar je niet meer uitkomt.

*Het lukt je maar niet om al je kwaliteiten te ontdekken en in te zetten ten goede van jezelf.

 

Ik help je om inzicht te krijgen waarom dit alles gebeurd. En wat je eraan kan doen! Door eenvoudige inzichten help ik je je bewust te worden van deze patronen en deze daarmee te kunnen doorbreken. Zodat jij in je kracht kunt gaan staan en je kwaliteiten kunt gebruiken om te versterken wie je bent.

 

Zonder al die vragen en lijsten in te vullen die je bij persoonlijkheidstesten e.d. krijgt, kan ik je helpen aan een beschrijving/samenvatting van je persoonlijkheid, je kwaliteiten, je valkuilen en je behoeften. Hoe jij in je kern bent en hoe je overkomt op anderen. Als je inzicht hebt in jezelf, je bewust bent van je kwaliteiten en valkuilen, kun je verder groeien.

Nine Star Ki is een Chinese methode van duizenden jaren oud. 
De basis is je geboortedatum. Door een rekenmethode komt daaruit uit welke elementen jouw reeks bestaat. Elk element afzonderlijk en de combinatie van de elementen in je reeks beschrijven wie jij bent, wat je doet, waarom je dat doet, wat je behoeften zijn, hoe je communiceert, wat je kwaliteiten en aandachtspunten zijn. 
Nine Star Ki geeft woorden aan gevoel. 
Iedereen kent het gevoel als je binnenkomt in een grote groep waar je niemand kent dat je om de één of andere reden bepaalde mensen/groepjes negeert en bij een ander iemand of groepje gaat staan. 
Dat is een gevoel. Dat heeft te maken met energie. Energie die je niet kunt zien. Die je niet zomaar kunt verklaren. Maar die je wel voelt. 

Nine Star Ki kan je duidelijk maken waarom je klikt met bepaalde mensen en waarom met bepaalde mensen nét niet. Waarom je je goed voelt bij het bedrijf waar je nu werkt, maar niet bij het vorige. Het leert je wat JIJ nodig hebt. Waar jij door kan groeien. Wat je in een relatie nodig hebt. Wat je aandachtspunten en uitdagingen zijn. 
Als je de reeksen van je gezin bij elkaar zet kun je snel zien waar aandachtspunten liggen in de relaties. Wie elkaar versterkt en wie elkaar energie kost. 

Het is mogelijk om een afspraak te maken voor het bespreken van jouw persoonlijke Nine Star Ki reeks. Of voor je partner en jou of voor jullie hele gezin. Tevens werk ik met en voor bedrijven die hun teams willen versterken, uitbreiden en inzichten willen krijgen in elkaars kwaliteiten. 

Ben je een (startende) ondernemer en wil je de ideale startdatum weten? 
Ook daarvoor kun je bij mij terecht! 
Ben je al een tijdje geleden begonnen, loopt het niet zoals je wil/verwachtte en wil je nieuwe energie in je bedrijf zonder een nieuwe inschrijving bij de Kamer van Koophandel? Ook dat kan. 
Samen gaan we op zoek naar wat jij en je bedrijf nodig hebben en hoe je daar komt! 



Na deze opleidingsdagen kun jij de methode toepassen in je eigen praktijk, je gezin en je werk. Je begrijpt waarom de energie werkt zoals die werkt en wat het met jou en je gezin en/of bedrijf doet.
Voor meer informatie over DE OPLEIDING kijk bij de Webshop of neem vrijblijvend contact met mij op. 


 

 


Tijdens deze dagen zullen we ons helemaal omgeven met het element waar we het die dag over hebben.
We wentelen ons in de aarde, dompelen ons onder in het water, verbinden met hout, laten ons verwarmen door het vuur en gaan krachtig en doelgericht staan met het metaal.

We zullen de basis behandelen maar ook de diepte ingaan. Dus heb je mijn workshop eerder gevolgd dan zal er een stukje herhaling in zitten. Maar ook zeker meer info en diepgang volgen. Dus nóg meer inzichten, vallende kwartjes en passende puzzelstukjes.

6 lesdagen van 10 uur tot 15.30 uur
Locatie: praktijk Eline Stans
Inclusief koffie, thee, water, lekkers en lunch
Kosten: 795 euro incl BTW 

Betalen in termijnen is ook mogelijk in overleg.

Je ontvangt een werkmap met alle uitgewerkte informatie. Er zullen ook enkele huiswerkopdrachten gegeven worden.